معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت : ۴۰ نوع نان سنتی در استان هرمزگان با جزئیات پخت شناسایی شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی هرمزگان؛ نوروزی معاون میراث فرهنگی این اداره کل اظهار کرد : پخت نان محلی دربنادر وجزایر خلیج فارس از جمله جزایر قشم وهرمز و جزیره هنگام علاوه بر اشتغال زایی مورد توجه گردشگران داخلی وخارجی قرا گرفته است .
وی افزود: بازار نان های محلی دربندرعباس این روز ها بسیار داغ است و این نان ها که پیش از این درخانه ها پخت می شد این روزها بعلت مشتری زیاد دربسیاری از نقاط شهر پخته و به روزه داران در ماه مبارک رمضان عرضه می شود .
وی بیان کرد :نان های محلی هرمزگان، نان کولوکو ، توموشی ، ریخته ، پکاره ، بالاتاوه ای و فتیر است که در کشورهای جنوب شرق آسیا از جمله فلیپین و تایلند نیز پخت می شود .
وی با اشاره به اینکه در تهیه این نان ها بیشتر از آرد گندم ، تخم مرغ ، پنیر ، پودر کنجد استفاده می شودتصریح کرد :استفاده ازسسی به نام مهیاوه برروی نان های سنتی این نانها را خوشمزه تر کرده است.
معاون میراث فرهنگی ، اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان ادغان کرد : مهیاوه سس آبکی تیره رنگ و شورمزه است که با ماهی کوچکی به نام متوتا و رازیانه و گشنیز درست می شود.
وی خاطرنشان کرد : هر نان محلی توجه به مواد بکار گرفته در آن بین هزار تا سه هزار تومان به فروش دارد .
انتهای پیام/